Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Carpaccio de figues i pernil

Carpaccio de figues i pernil

Carpaccio de figues i pernil

Ingredients per a 4 persones

  • Figues (2 o 3 per persona)
  • Formatge (preferible un de cabra, o al gust)
  • Pernil salat (com més bo millor, 1tall per cada 2 figues)
  • Nous

Preparació

  1. Pelem i tallem les figues a làmines fines, les escampem en una plata o en culleretes individuals per aperitiu.
  2. Seguidament tallem a trossets fins laminetes de formatge i les escampem per sobre les figues.
  3. Fregim, també a trossets, el pernil amb un raig d’oli d’oliva, quant comenci a enrossir, hi tirem les nous per sobre, saltegem dues voltes i escampem per sobre les figues i formatge.
  4. Ja el podem servir.

AUTOR DE LA RECEPTA: Ester Riera Mir

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

four × three =

Pre-sale Questions