Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Tiramisú

Tiramisú

Tiramisú

Ingredients per a 8 persones

  • 200 ml de cafè
  • 2 cullerades de conyac o Amaretto
  • 4 rovells d’ou
  • 4 cullerades de sucre
  • 1/2 baina de vainilla
  • 500 gr de formatge mascarpone
  • 150 gr de melindros
  • Cacau en pols sense sucre

Preparació

Preparem el cafè, hi afegim el conyac i ho deixem refredar. En un bol barregem els rovells d’ou amb el sucre fins que els rovells agafin un to pàl·lid. Després hi afegim la polpa de la vainilla i el formatge sense deixar de remenar. Per muntar el pastís folrem un motlle amb la meitat dels melindros remullats amb la meitat del cafè. A sobre hi repartim la meitat de la crema de formatge. Afegim una altra capa de melindros remullats amb cafè i la resta del formatge a sobre. Allisem bé la superfície i ho guardem a la nevera unes hores tapat amb un film transparent. Just abans de servir-lo espolvorejar la superfície del tiramisú amb una bona capa de cacau en pols.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

4 × four =

Pre-sale Questions