Ingredients per a 8 persones
- 140 gr de farina de rebosteria
- 50 g de coco ratllat
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 pessic de sal
- 4 ous
- 100 g de sucre
- 1 iogurt (a poder ser de coco)
- 100 g d’oli de girasol
Preparació
En un bol, barregem els ous i el sucre. Un cop fet, hi afegim el iogurt i l’oli i barregem altre cop. Finalment, afegim la farina, el coco, el llevat i la sal i tornem a remenar bé. Ha de quedar una massa homogènia i relativament líquida. Posem tota aquesta massa en un motlle rodó o quadrat d’uns 22 o 24 cm de diàmetre i 5 d’alt. Ho posem al forn pre escalfat a 180º i li deixem coure durant uns 30 o 35 minuts (fem la prova de punxar el pastís amb un escuradents per saber el moment òptim per treure’l). Quan està cuit, el deixem refredar sobre una reixa.
Una suggerència: podem untar la superfície amb dolç de llet i espolvorejar amb coco. També podem fer el mateix amb xocolata fosa.
TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa
AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte
Comentaris 0