Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Coca de coco

Coca de coco

Coca de coco

Ingredients per a 8 persones

  • 140 gr de farina de rebosteria
  • 50 g de coco ratllat
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 1 pessic de sal
  • 4 ous
  • 100 g de sucre
  • 1 iogurt (a poder ser de coco)
  • 100 g d’oli de girasol

Preparació

En un bol, barregem els ous i el sucre. Un cop fet, hi afegim el iogurt i l’oli i barregem altre cop. Finalment, afegim la farina, el coco, el llevat i la sal i tornem a remenar bé. Ha de quedar una massa homogènia i relativament líquida. Posem tota aquesta massa en un motlle rodó o quadrat d’uns 22 o 24 cm de diàmetre i 5 d’alt. Ho posem al forn pre escalfat a 180º i li deixem coure durant uns 30 o 35 minuts (fem la prova de punxar el pastís amb un escuradents per saber el moment òptim per treure’l). Quan està cuit, el deixem refredar sobre una reixa.

Una suggerència: podem untar la superfície amb dolç de llet i espolvorejar amb coco. També podem fer el mateix amb xocolata fosa.

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

1 + nineteen =

Pre-sale Questions