Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Coulant

Coulant

Coulant

Ingredients per a 8 persones

Per a 8 coulants (aproximadament):

  • 170 gr de xocolata fondant
  • 170 gr de mantega
  • 5 ous
  • 60 gr de sucre
  • 50 gr de farina

Preparació

La recepta està pensada per fer amb Thermomix, però la pots adaptar si no tens la màquina.

Trocegem la xocolata durant 10 segons, velocitat 10, fins que queda pols de xocolata. Afegim la mantega i programem la màquina a 80º C durant 3 minuts. A continuació, afegim els 3 ous sencers, 2 rovells d’ou i el sucre. Ho barregem tot durant 30 segons a velocitat 3. Finalment, afegim la farina i ho barregem tot durant 10 segons a velocitat 3. Comprovem que ha quedat tot ben barrejat i tenim com a resultat una pasta homogènia i no molt espessa.

Repartim la massa en motllos (els que tinguem estil flameres o de magdalenes) i els congelem. Quan vulguem menjar els coulants, pre-escalfem el forn a 250º i hi posem els coulants congelats durant uns 6-7 minuts. El truc de la recepta està en el temps de cocció i podrà variar depenent del forn. Recomanem fer proves amb coulants individuals fins a trobar el temps de cocció ideal, ja que ha de quedar fet per fora i fos per dins. Si ens passem amb el temps només tindrem magdalenes de xocolata. Sort!

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

13 − twelve =

Pre-sale Questions