Ingredients
- 300 g de farina
- 40 g de cacau en pols
- 1 sobre de llevat
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 1/2 culleradeta de sal
- 23 cl de llet
- 200 g de sucre
- 7 cl d’oli
- 2 ous
- 60 g de xocolata de cobertura
- 100 g de gotes de xocolata
Preparació
Es fon la xocolata de cobertura i es reserva. En un vol es barreja la farina, el cacau, el llevat, el bicarbonat i la sal. En un altre bol es barreja la llet, el sucre, l’oli i els ous amb la batedora fins a obtenir una barreja esponjosa. Fem un forat al mig de la barreja de farina i hi afegim aquests ingredients amb la batedora elèctrica. Finalment hi afegim la xocolata fosa i quan ja està tot ben barrejat, les gotes de xocolata.
Posar la barreja en els motlles de muffins i coure-ho a 180º durant 20-25 minuts.
TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0