Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Napolitanes de crema

Napolitanes de crema

Napolitanes de crema

Ingredients per a 6 persones

Ingredients per a 6 napolitanes:

  • 1 paquet de pasta de full
  • 1 paquet de crema catalana Royal
  • 0,75 litres de llet
  • 4 rovells d’ou
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • 1 pela de llimona
  • 1 tros de tronc de canyella
  • Ametlles filatejades
  • Sucre llustre

Preparació

S’estén la pasta de full a sobre del marbre i es talla en rectangles per fer les napolitanes.

Fem la crema per farcir les napolitanes. Separem una tassa de llet i la resta la posem a bullir en un pot, juntament amb la pela de llimona i la canyella. A la llet que tenim a la tassa hi barregem el paquet de crema catalana Royal, el sucre i els 3 rovells d’ou. Quan la llet que tenim al foc arrenca el bull, afegim el què tenim a la tassa i no deixem de remenar durant un parell de minuts perquè no se’ns enganxi. Ens ha de quedar una mica més espès. Deixem refredar la crema. Evidentment, si sabeu fer crema d’una altra manera, serà bo igual!

Agafem la crema i l’anem repartint a sobre dels rectangles de pasta de full, ben bé com si féssim canelons. Enrotllem les napolitanes i premem la pasta dels costats amb els dits perquè quedi tancada i no surti la crema. Pintem les napolitanes per sobre amb rovell d’ou amb l’ajuda d’un pinzell i hi escampem les ametlles filatejades per sobre.

Ho posem al forn a 180º durant uns 15 minuts. Hem de veure que queden rosses i la pasta cuita. Les traiem del forn i les deixem refredar. Un cop fredes i escampem sucre llustre per sobre amb l’ajuda d’un colador.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

nineteen − six =

Pre-sale Questions