Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Panets amb olives i orenga

Panets amb olives i orenga

Panets amb olives i orenga

Ingredients per a 12 persones

Ingredients per a uns 12 panets:

  • 300 gr de farina
  • 150 ml d’aigua
  • 50 ml d’oli
  • 8 gr de sal
  • 6 gr de llevat sec de panaderia
  • 1 pot petit d’olives verdes
  • Una mica d’orenga

Preparació

En un bol posem la farina amb la sal i el llevat. Fem un forat al mig i hi tirem l’aigua i l’oli i ho anem amassant. A mig fer i afegim l’orenga i les olives i continuem amassant. Un cop quedi una massa homogènia la deixem pujar, més o menys fins que dobli el volum. Fem les boles, més o menys 50g per bola, surten uns 12 panets. Els coem al forn pre-escalfat a 180-190º fins que es veuen dauradets.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

eight + five =

Pre-sale Questions