Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Crema Catalana

Crema Catalana

Crema Catalana

Ingredients

  • 1/2 litre de llet
  • 4 rovells d’ou
  • 1 pell de llimona
  • 1 tronc de canyella
  • 4 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de midó

Preparació

  1. Es posa a bullir la llet amb el sucre, la pell de llimona i la canyella.
  2. S’agafa una mica d’aquesta llet i es posa en un bol a part i s’ho afegeix els rovells d’ou, el midó i es bat.
  3. Quan la llet comenci a bullir s’hi afegeix aquesta barreja i just quan torni a arrencar el bull es treu.
  4. Es reparteix en cassoletes i, si es vol un cop fred, s’hi posa sucre a sobre i es crema.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

five × two =

Pre-sale Questions