Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Crema de torró de foie amb toffee de fruita de la passió

Crema de torró de foie amb toffee de fruita de la passió

Crema de torró de foie amb toffee de fruita de la passió

Ingredients per a 8 persones

  • 100ml de llet
  • 200ml de nata 18%MG
  • 125gr de Torró de foie amb praliné d’avellanes (Bonpreu)
  • 2 c/p de farina de panís
  • Sal i cruixent de ceba

Ingredients pel toffe de fruita de la passió:

  • 75ml de nata 35%MG
  • 75gr de sucre blanc
  • 75gr de polpa de fruita de la passió (congelada)

Preparació

Barregem la llet amb la farina de panís i en un cassó posem la nata a escalfar. Quan arrenqui a bullir, baixem el foc i afegim el torró de foie tallat a trossets i la llet amb la farina de panís. Anem remenant fins que espesseixi una mica. Afegim la sal, remenem una mica més i retirem. Posem la crema en els gots. Quan sigui freda la posem a la nevera.

Per preparar el toffee:

En un cassó posem la nata a escalfar. En un altre cassó posem el sucre a caramel·litzar. Per evitar que cristal·litzi, anem afegint el sucre poc a poc i remenar només al final, quan pràcticament tot el sucre s’hagi desfet.

Quan hagi agafat una mica de color, afegim la nata, que ha d’estar molt calenta en dos cops i sense deixar de remenar. És molt important no afegir-la de cop i anar remenant constantment.

Quan agafi una mica de cos, afegim la fruita de la passió ja descongelada i remenen un parell de minuts.

Retirem el cassó i quan sigui fred aboquem una capa a sobre de la crema de foie. Mantenim a la nevera fins el moment de servir. Afegim una mica de cruixent de ceba i ja podem servir!.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Baixa

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

eighteen − 10 =

Pre-sale Questions