Ingredients per a 8 persones
- 100ml de llet
- 200ml de nata 18%MG
- 125gr de Torró de foie amb praliné d’avellanes (Bonpreu)
- 2 c/p de farina de panís
- Sal i cruixent de ceba
Ingredients pel toffe de fruita de la passió:
- 75ml de nata 35%MG
- 75gr de sucre blanc
- 75gr de polpa de fruita de la passió (congelada)
Preparació
Barregem la llet amb la farina de panís i en un cassó posem la nata a escalfar. Quan arrenqui a bullir, baixem el foc i afegim el torró de foie tallat a trossets i la llet amb la farina de panís. Anem remenant fins que espesseixi una mica. Afegim la sal, remenem una mica més i retirem. Posem la crema en els gots. Quan sigui freda la posem a la nevera.
Per preparar el toffee:
En un cassó posem la nata a escalfar. En un altre cassó posem el sucre a caramel·litzar. Per evitar que cristal·litzi, anem afegint el sucre poc a poc i remenar només al final, quan pràcticament tot el sucre s’hagi desfet.
Quan hagi agafat una mica de color, afegim la nata, que ha d’estar molt calenta en dos cops i sense deixar de remenar. És molt important no afegir-la de cop i anar remenant constantment.
Quan agafi una mica de cos, afegim la fruita de la passió ja descongelada i remenen un parell de minuts.
Retirem el cassó i quan sigui fred aboquem una capa a sobre de la crema de foie. Mantenim a la nevera fins el moment de servir. Afegim una mica de cruixent de ceba i ja podem servir!.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es
Comentaris 0