Ingredients per a 4 persones
- 175 g de farina *
- 3 c.p. de Royal
- 70 g d’oli de gira-sol
- 60 g de sucre integral de canya*
- 1 c.s. de mel
Buttermilk:
- 150 ml de llet de soja*
- 2 c.s. de suc de llimona* (natural)
Cobertura de xocolata:
- Nata vegetal (que es pugui muntar)
- Xocolata de postres negraLa proporció que vaig fer jo va ser el doble de nata que de xocolata.
* Eco
c.p.: culleres de postres
c.s.: cullerada sopera
Preparació
- A un bol, posar la llet de soja amb el suc de llimona i deixar reposar uns 15 minuts.
- Escalfar el forn a 180º.
- Tamisar la farina amb el llevat. Afegir el sucre, la mel, l’oli de gira-sol i el buttermilk. Barrejar amb les barnilles elèctriques fins que quedi una massa fina.
- Passar al motllo i deixar al forn fins que estigui fet (quan surti el punxó net).
- Posar a escalfar la nata a un cassó, afegir la xocolata i remenar fins que s’hagi desfet. Com que la nostra s’havia de muntar en fred, la vaig deixar una estona al congelador i després la vaig muntar.
- Ja podem muntar el pastís com més ens agradi.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: Coses de Llàbiro – cosesdellabiro.blogspot.com.es
Comentaris 0