Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Figues amb anxoves i reducció de vinagre de Mòdena

Figues amb anxoves i reducció de vinagre de Mòdena

Figues amb anxoves i reducció de vinagre de Mòdena

Ingredients per a 4 persones

  • 4 figues “coll de dama”
  • 16 filets d’anxova
  • 100 ml de vinagre de Mòdena (o agredolç)

Preparació

Poseu una paella al foc amb el vinagre i el deixeu reduir a una quarta part, mentrestant, peleu les figues, les talleu a quarts i emboliqueu cada quart amb un filet d’anxova, col·loqueu-les en un plat o safata i amaniu amb la reducció de vinagre.

Variants: Podeu substituir les anxoves per pernil o bé per encenalls de foie.

AUTOR DE LA RECEPTA: El Morter Restaurant

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

15 + 11 =

Pre-sale Questions