Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Magdalenes de iogurt

Magdalenes de iogurt

Magdalenes de iogurt

Ingredients per a 8 persones

  • 1 iogurt de soja
  • 3 mesures de farina.
  • 2 mesures de sucre (he posat una de sucre blanc i una de sucre morè, bàsicament perquè no tenia prou sucre… ups!)
  • 1/2 (llarga) mesura d’oli de girassol
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 mesura de llet de soja
  • La ratlladura d’una llimona
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • Margarina vegetal per untar els motlles
  • Sucre glaç, xocolata i/o sucre (per acabar les magdalenes)

Preparació

  1. Primer de tot, posem el forn a calentar a 200 graus.
  2. Mentre esperem que s’escalfi, barregem en un bol el sucre amb la llet, el iogurt i l’oli.
  3. Finalment hi afegim la farina amb el llevat amb l’ajuda d’un colador (a mode de “pluja”) i ho seguim remenant fins que no ens quedin grumolls a la pasta.
  4. Preparem els papers de les magdalenes untant el fons amb una mica de margarina (o d’oli).
  5. Omplim 3/4 parts dels motllos amb la massa de les magdalenes.
  6. A les que vulguem hi podem afegir una mica de sucre per sobre i les posem a enfornar.
  7. Les fornegem durant uns 25 minuts aproximadament a 180 – 200 graus (sobretot no obriu el forn fins que estiguin cuites!!!)
  8. Un cop hagin pujat i s’hagin daurat, les podem treure del forn i les deixem reposar.
  9. Per presentar-les hi podeu espolvorejar sucre glaç (també amb un colador), hi podeu posar xocolata (prèviament desfeta) per damunt o deixar-les “tal qual”.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Laia Martinez Espinal
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA PETITA VEGANA

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

eighteen − 7 =

Pre-sale Questions