Ingredients per a 8 persones
- 1 iogurt de soja
- 3 mesures de farina.
- 2 mesures de sucre (he posat una de sucre blanc i una de sucre morè, bàsicament perquè no tenia prou sucre… ups!)
- 1/2 (llarga) mesura d’oli de girassol
- 1 sobre de llevat en pols
- 1 mesura de llet de soja
- La ratlladura d’una llimona
- 3 cullerades de suc de llimona
- Margarina vegetal per untar els motlles
- Sucre glaç, xocolata i/o sucre (per acabar les magdalenes)
Preparació
- Primer de tot, posem el forn a calentar a 200 graus.
- Mentre esperem que s’escalfi, barregem en un bol el sucre amb la llet, el iogurt i l’oli.
- Finalment hi afegim la farina amb el llevat amb l’ajuda d’un colador (a mode de “pluja”) i ho seguim remenant fins que no ens quedin grumolls a la pasta.
- Preparem els papers de les magdalenes untant el fons amb una mica de margarina (o d’oli).
- Omplim 3/4 parts dels motllos amb la massa de les magdalenes.
- A les que vulguem hi podem afegir una mica de sucre per sobre i les posem a enfornar.
- Les fornegem durant uns 25 minuts aproximadament a 180 – 200 graus (sobretot no obriu el forn fins que estiguin cuites!!!)
- Un cop hagin pujat i s’hagin daurat, les podem treure del forn i les deixem reposar.
- Per presentar-les hi podeu espolvorejar sucre glaç (també amb un colador), hi podeu posar xocolata (prèviament desfeta) per damunt o deixar-les “tal qual”.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Laia Martinez Espinal
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA PETITA VEGANA
Comentaris 0