Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Massa de pizza

Massa de pizza

Massa de pizza

Ingredients per a 4 persones

  • 0,5 Kg de farina
  • 0,25 litres d’aigua
  • 10 gr de llevat sec ràpid
  • 25 ml d’oli d’oliva
  • 20 gr de sal

Preparació

En un bol posar la farina, el llevat, la sal, l’aigua i amassar-ho tot amb les mans fins a formar una pasta. Per acabar, afegir-hi l’oli i continuar amassant. Si la massa no queda prou fina i lligada, afegir-hi una miqueta d’aigua. Deixar reposar la massa a la nevera 1 dia perquè el llevat faci el seu efecte (veureu que la massa creix).

D’aquestes quantitats en surten unes 5 boles per fer 5 pizzes individuals. Aquestes es poden congelar ben embolicades amb film transparent. Només és important que quan vulguem utilitzar la massa estigui a temperatura ambient perquè sigui el màxim de flexible.

Per estirar les boles i fer la base final de la pizza, fer-ho sobre el marbre enfarinat i amb l’ajuda d’un corró.

AUTOR DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

nineteen − 9 =

Pre-sale Questions