Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pa de pessic amb cacau

Pa de pessic amb cacau

Pa de pessic amb cacau

Ingredients per a 4 persones

  • 25g de cacau en pols
  • 2 ous
  • 80 g de farina
  • 80 g de sucre

Preparació

  1. Es bat els ous amb el sucre fins que quedi una massa esponjosa i tingui consistència.
  2. Hi afegim la farina i el cacau a poc a poc, amb una espàtula.
  3. Posem la barreja en un motlle de 20cm al forn, preescalfat a 180º durant 20 minuts.
  4. Després tanquem el forn i el deixem reposar 5 minuts més a dins amb la porta una mica oberta.
  5. Finalment el deixem refredar sobre una reixa.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

18 + 20 =

Pre-sale Questions