Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pa de pessic de taronja

Pa de pessic de taronja

Pa de pessic de taronja

Ingredients per a 4 persones

  • 250 gr de sucre
  • 1 taronja
  • 3 ous
  • 100 gr d’oli de gira-sol o 100gr de mantega
  • 1 iogurt natural
  • 250 gr de farina
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 1 pessic de sal

Preparació

  1. En un bol, barregem el sucre, el suc de la taronja (pot ser amb pela) i els ous fins que quedi homogeni.
  2. Afegim l’oli i el iogurt i continuem barrejant fins que torni a quedar homogeni.
  3. Finalment, hi posem la farina, la llevat i el pessic de sal i barregem fins que ens quedi una massa poc densa.
  4. Posem la massa resultant en un motllo de silicona estil plum-cake (o similar, si no se’n disposa un d’aquest estil).
  5. Amb el forn precalentat a 180º, ho posem a coure durant uns 30 minuts aproximadament.
  6. Comprovem en tot moment que no es cremi.
  7. Podem veure si ens ha quedat prou cuit clavant-hi un ganivet i mirant que no surti humit. Quan estigui prou cuit, el traiem i el deixem
  8. refredar sobre una reixa.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

seventeen + five =

Pre-sale Questions