Ingredients per a 4 persones
- 250 gr de sucre
- 1 taronja
- 3 ous
- 100 gr d’oli de gira-sol o 100gr de mantega
- 1 iogurt natural
- 250 gr de farina
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 pessic de sal
Preparació
- En un bol, barregem el sucre, el suc de la taronja (pot ser amb pela) i els ous fins que quedi homogeni.
- Afegim l’oli i el iogurt i continuem barrejant fins que torni a quedar homogeni.
- Finalment, hi posem la farina, la llevat i el pessic de sal i barregem fins que ens quedi una massa poc densa.
- Posem la massa resultant en un motllo de silicona estil plum-cake (o similar, si no se’n disposa un d’aquest estil).
- Amb el forn precalentat a 180º, ho posem a coure durant uns 30 minuts aproximadament.
- Comprovem en tot moment que no es cremi.
- Podem veure si ens ha quedat prou cuit clavant-hi un ganivet i mirant que no surti humit. Quan estigui prou cuit, el traiem i el deixem
- refredar sobre una reixa.
TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa
AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte
Comentaris 0