Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pa de pessic de xocolata

Pa de pessic de xocolata

Pa de pessic de xocolata

Ingredients per a 4 persones

  • 400 g de farina (de la de fer postres i pastissos)
  • 250 g de sucre
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 80 g de cacau pur en pols
  • 2 cullerades (de les de cafè) de bicarbonat
  • 150 g de llet
  • 250 g d’aigua
  • 180 g d’oli de gira-sol

Preparació

  1. Es posa en un bol la farina, el cacau, el llevat i el bicarbonat i es barreja tot en sec.
  2. S’hi afegeix la llet, l’oli i l’aigua i es remena tot fins que queda una pasta homogènia (ajudarà molt si tenim un robot de cuina o una Thermomix).
  3. Pre escalfem el forn a 200º.
  4. Posem la massa en un motlle rodó de 27 cm de diàmetre (o similar) i el posem al forn. Cal anar amb molt de compte perquè el pastís ha de quedar cuit de dintre (i els de xocolata costen molt) i no pot quedar cremat de fora, o sigui que ens tocarà controlar-lo.
    Aproximadament s’ha d’estar al forn uns 40 minuts, però ho deixo al criteri de cadascú. Per saber si el pastís està cuit, com no, el punxem al mig amb un ganivet o escuradents.
  5. El podem servir tal qual, o el podem tallar pel mig i afegir-hi una mica de farciment com melmelada o una capa de xocolata desfeta. També, vistos els resultats, podem barrejar-hi gotes de xocolata i fer-ne magdalenes, que segur que també surten molt bones. Apa, ja us he donat unes quantes alternatives!

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

3 × five =

Pre-sale Questions