Ingredients per a 10 persones
Per a uns 10 Panna Cota:
- 1 litre de nata per muntar
- 1/4 de litre de llet
- 125 g de sucre
- 15 g de gelatina
Per al coulis:
- 250 g de maduixes
- 100gr de mores vermelles
- Mitja llimona
Preparació
- Es posen tots els ingredients menys la gelatina en un pot al foc i no es deixa de remenar fins que la llet arrenca a bullir.
- Just en aquest moment, ho traiem del foc i esperem que es refredi lleugerament abans de tirar-hi la gelatina. Seguim remenant una estona.
- Ho posem en flameres (per exemple) i ho deixem refredar a la nevera un mínim de 3 hores.
- Just abans de servir el postre prepararem el coulis per donar-hi un toc de contrast. Triturem les maduixes i les mores ben fi amb l’ajuda d’un robot de cuina (per exemple). Afegim el suc de mitja llimona i ho barregem ben bé.
- Desemmotllem els panna cotta i els posem en un plat.
- Els reguem una mica per sobre amb el coulis de fruites del bosc i ja està llest per menjar.
TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte
Comentaris 0