Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Panna Cotta

Panna Cotta

Panna Cotta

Ingredients per a 10 persones

Per a uns 10 Panna Cota:

  • 1 litre de nata per muntar
  • 1/4 de litre de llet
  • 125 g de sucre
  • 15 g de gelatina

Per al coulis:

  • 250 g de maduixes
  • 100gr de mores vermelles
  • Mitja llimona

Preparació

  1. Es posen tots els ingredients menys la gelatina en un pot al foc i no es deixa de remenar fins que la llet arrenca a bullir.
  2. Just en aquest moment, ho traiem del foc i esperem que es refredi lleugerament abans de tirar-hi la gelatina. Seguim remenant una estona.
  3. Ho posem en flameres (per exemple) i ho deixem refredar a la nevera un mínim de 3 hores.
  4. Just abans de servir el postre prepararem el coulis per donar-hi un toc de contrast. Triturem les maduixes i les mores ben fi amb l’ajuda d’un robot de cuina (per exemple). Afegim el suc de mitja llimona i ho barregem ben bé.
  5. Desemmotllem els panna cotta i els posem en un plat.
  6. Els reguem una mica per sobre amb el coulis de fruites del bosc i ja està llest per menjar.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

seventeen − 5 =

Pre-sale Questions