Ingredients per a 4 persones
- 200 g de mantega a temperatura ambient
- 200 g de sucre
- 4 ous
- 1 culleradeta de vainilla líquida
- 250 g de farina de rebosteria
- 1 pessic de sal
- 1 cullerada de llevat químic
- 15 g de cacau pur en pols
Preparació
- Amb les varilles elèctriques barregem la mantega amb el sucre dins d’un bol.
- Un cop estigui tot amassat i anem afegint els ous un a un sense parar de remenar, fins que quedin ben integrats a la massa.
- Hi afegim la vainilla líquida.
- En un bol a part, preparem la farina amb la sal i el llevat i ho anem incorporant a poc a poc en aquesta primera massa.
- Posem la meitat de la preparació en el motlle de Plum-cake i a l’altre meitat hi barregem el cacau en pols.
- Un cop ben integrat, abocar la massa en el motlle a sobre de l’altra.
- Amb una cullera barrejar les dues masses lleugerament fent un moviment d’espiral per aconseguir unes formes curioses quan tallem el pastís a làmines.
- Posar al forn preescalfat a 180º durant 45 minuts (aproximadament). Sabrem que està si el punxem amb un escuradents i surt net.
TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0