Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Plum Cake bicolor

Plum Cake bicolor

Plum Cake bicolor

Ingredients per a 4 persones

  • 200 g de mantega a temperatura ambient
  • 200 g de sucre
  • 4 ous
  • 1 culleradeta de vainilla líquida
  • 250 g de farina de rebosteria
  • 1 pessic de sal
  • 1 cullerada de llevat químic
  • 15 g de cacau pur en pols

Preparació

  1. Amb les varilles elèctriques barregem la mantega amb el sucre dins d’un bol.
  2. Un cop estigui tot amassat i anem afegint els ous un a un sense parar de remenar, fins que quedin ben integrats a la massa.
  3. Hi afegim la vainilla líquida.
  4. En un bol a part, preparem la farina amb la sal i el llevat i ho anem incorporant a poc a poc en aquesta primera massa.
  5. Posem la meitat de la preparació en el motlle de Plum-cake i a l’altre meitat hi barregem el cacau en pols.
  6. Un cop ben integrat, abocar la massa en el motlle a sobre de l’altra.
  7. Amb una cullera barrejar les dues masses lleugerament fent un moviment d’espiral per aconseguir unes formes curioses quan tallem el pastís a làmines.
  8. Posar al forn preescalfat a 180º durant 45 minuts (aproximadament). Sabrem que està si el punxem amb un escuradents i surt net.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

thirteen + 7 =

Pre-sale Questions