Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pasta amb gambes i xampinyons

Pasta amb gambes i xampinyons

Pasta amb gambes i xampinyons

Ingredients per a 2 persones

  • 150gr de pasta en forma de llaç
  • 1 ceba mitjana
  • 300gr de xampinyons
  • 250gr de gambes pelades grosses
  • Uns grans d’all
  • Julivert

Preparació

  1. En una olla amb aigua i sal hi bullim la pasta.
  2. A part tallem la ceba i els xampinyons a daus petits.
  3. Ho posem en una paella amb oli, dos minuts la ceba sola i després hi afegim els xampinyons.
  4. Quan ja gairebé estigui cuit hi posem all i julivert tallat petit al gust.
  5. En una altra paella amb força oli hi fregim uns grans d’all i quan aquest tingui gust, hi afegim les gambes.
  6. Quan aquestes estiguin cuites hi afegim els xampinyons i la pasta, ho deixem un minutet a la paella perquè tot agafi gust i quedi calent i ja ho podem servir.

AUTOR DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

2 × one =

Pre-sale Questions