Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Rissotto de xampinyons

Rissotto de xampinyons

Rissotto de xampinyons

Ingredients per a 4 persones

  • 120g d’arròs bomba
  • 1 ceba
  • 80 g de xampinyons
  • 1 brick de crema de llet
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Bullim l’arròs durant 15 minuts.
  2. Sofregim la ceba i els xampinyons amb una mica d’oli.
  3. Quan estan cuits hi afegim l’arròs i ho deixem coure junt uns minuts.
  4. Hi afegim la crema de llet, la sal i el pebre i ho deixem espessir.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

one × four =

Pre-sale Questions