Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pa integral

Pa integral

Pa integral

Ingredients per a 8 persones

  • 350 gr de farina integral
  • 1 culleradeta de sal
  • Mitja culleradeta de sucre
  • 12 gr d’oli
  • 1 sobre de llevat sec ràpid
  • Entre 200 i 225 gr d’aigua tèbia
  • Llet (per pintar el pa)

Preparació

Barregem la farina la sal i el sucre en un bol gran. Afegim l’oli i el llevat sense deixar deixar d’amassar. Fem un forat al mig i afegim la quantitat d’aigua suficient perquè quedi una barreja tova (anem afegint l’aigua a poc a poc i anem amassant). Posem la massa sobre una superfície de treball enfarinada i amassem fins a obtenir una textura homogènia i elàstica.

Posem la massa en un motlle per fer un pa de 900gr o li donem la forma desitjada (barra, panets…) i ho deixem reposar en un lloc temperat fins que hagi doblat el volum.

Escalfem el forn a 200º i quan la massa està a punt la pintem amb llet i la posem durant 15 minuts. Després l’abaixem a 180º uns altres 15-20 minuts o fins que el pa estigui fet i soni a buit quan el colpegis.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

11 + fifteen =

Pre-sale Questions