Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Patates d’Olot

Patates d’Olot

Patates d’Olot

Ingredients per a 2 persones

  • 2 patates grosses
  • Farsa de carn per omplir canalons
  • Oli
  • Farina
  • Clara d’ou

Preparació

Primer pelarem les patates i les tallarem en rodanxes molt primes(d’uns 3 mm). Si tenim màquina de tallar, ens quedaran més uniformes.

Les fregim en una paella o fregidora durant 2 0 3 minuts, fins que quedin una mica rosses.

Les traiem del foc i les posem a sobre d’un paper de cuina.

Agafem dues rodanxes de patata i posem entremig la massa de carn.

Si no tenim farsa de canalons, la podem fer aprofitant restes de carn de rostit ben picada, que posarem a la paella amb un tros de mantega, afegirem una culleradeta de farina i després de donar unes voltes, hi tirarem una mica de llet per lligar-la millor.

Quan tenim totes les patates farcides, les passem per farina i després per clara d’ou batuda.

Les fregim amb oli a la paella i ja les tindrem llestes per menjar.

AUTOR DE LA RECEPTA: Ivette Arumí Masferrer

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

twenty − thirteen =

Pre-sale Questions