Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Polvorons

Polvorons

Polvorons

Ingredients per a 8 persones

  • 600 gr de farina de rebosteria
  • 300 gr d’ametlles crues
  • 200 gr de sucre llustre
  • 200 gr de llard de porc
  • 1 culleradeta de canyella
  • Sucre llustre per espolvorejar

Preparació

Posem la farina i les ametlles en un robot de cuina i ho pulveritzem que quedi tot ben fi. Posem aquesta barreja en una plata que pugui anar al forn. Ho posem al forn durant 30 minuts a 130º, barrejant de tant en tant. Ho deixem refredar.

Barregem el llard, la canyella, el sucre llustre i la barreja de farina i ametlles completament freda. Ha de quedar una massa densa que no s’ha d’amassar en excés. Fem una bola i la posem en una bossa de plàstic, que deixarem reposar a la nevera durant mitja hora.

Estirem la massa entre dues làmines de plàstic deixant-la d’un parell de centímetres de gruix. L’anem tallant amb un motlle rodó i els anem posant en una safata amb paper de forn. Ho coem al forn a 160-180º durant 10-15 minuts. Quan comencen a esquerdar-se és que ja estan llestos.

Un cop freds els espolvoregem abundantment amb el sucre llustre. Espero que us agradin!

 

TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

3 × four =

Pre-sale Questions