Ingredients per a 8 persones
- 3 pomes
- 70 gr de nous pelades
- 50 gr de sucre morè
- 75 gr de mantega (50 gr pel farcit i 25 gr per pintar)
- 3 fulls de pasta filo
- Canyella (opcional)
Preparació
Es pelen les pomes i es tallen a quarts. Es posen en una picadora juntament amb les nous, el sucre, la mantega i la canyella (si es vol). Es tritura uns segons fins que quedin trossets petits.
Preparem els rectangles de pasta filo (amb la pasta horitzontal fem tires de 5cm d’amplada verticals de punta a punta). Posem una cullerada i enrotllem fent forma de triangles. Fonem 25 gr de mantega al microones i pintem els triangles i els anem posant en una safata per anar al forn.
Els posem al forn a 170º fins que quedin daurats. Servir quan encara estiguin tebis. Acabats de fer són cruixents i molt bons, si passa gaire estona s’estoven i perden la gràcia.
TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0