Ingredients per a 8 persones
- 150 g de pasta de full
- 10 g de mantega
- 50 g de xocolata per fondre
- 30 g de cacau en pols
- 60 g de sucre llustre
Preparació
- Fondre la mantega amb la xocolata al microones, barrejant de tant en tant fins a tenir una pasta homogènia.
- Deixar refredar.
- Escampar una mica de sucre llustre a la zona de treball i estendre a sobre la pasta de full i formar 2 rectangles de 30 x 25 cm. aproximadament.
- Repartir la xocolata per sobre i després escampar-hi el cacau en pols.
- Plegar la pasta per donar-li la forma enrotllant des dels costats i fins que es trobin les dues meitats al centre.
- Passar el rotllo per sucre llustre i deixar-lo refredar a la nevera durant un quart d’hora.
- Un cop fred tallar-lo a tires de mig centímetre i disposar les ulleres sobre la plata coberta amb un paper per anar al forn, separades entre elles, perquè creixen.
- Posar-les al forn preescalfat a 200º durant 10 minuts, fins que estiguin daurades.
- Deixar-les refredar i servir.
TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0