Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Ulleres amb xocolata

Ulleres amb xocolata

Ulleres amb xocolata

Ingredients per a 8 persones

  • 150 g de pasta de full
  • 10 g de mantega
  • 50 g de xocolata per fondre
  • 30 g de cacau en pols
  • 60 g de sucre llustre

Preparació

  1. Fondre la mantega amb la xocolata al microones, barrejant de tant en tant fins a tenir una pasta homogènia.
  2. Deixar refredar.
  3. Escampar una mica de sucre llustre a la zona de treball i estendre a sobre la pasta de full i formar 2 rectangles de 30 x 25 cm. aproximadament.
  4. Repartir la xocolata per sobre i després escampar-hi el cacau en pols.
  5. Plegar la pasta per donar-li la forma enrotllant des dels costats i fins que es trobin les dues meitats al centre.
  6. Passar el rotllo per sucre llustre i deixar-lo refredar a la nevera durant un quart d’hora.
  7. Un cop fred tallar-lo a tires de mig centímetre i disposar les ulleres sobre la plata coberta amb un paper per anar al forn, separades entre elles, perquè creixen.
  8. Posar-les al forn preescalfat a 200º durant 10 minuts, fins que estiguin daurades.
  9. Deixar-les refredar i servir.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

five + two =

Pre-sale Questions