Ingredients per a 4 persones
- 750g de vedella lligada
- 4 o 5 cebes
- 3 o 4 tomàquets
- 1 raig de conyac
- 1 picada d’ametlles
- 300g de bolets
- Brou de vedella
- All i julivert
- Oli d’oliva
- Sal
Preparació
- En una cassola amb un bon raig d’oli, posem la vedella lligada, la qual hem fregat amb la sal i les cebes senceres.
- Deixem enrossir la vedella i quan està rosseta hi afegim un bon raig de conyac, els tomàquets tallats a quarts sense pell i abaixem el foc perquè es cogui lentament, unes 2 hores. Mentre es cou li anem afegint brou de vedella perquè no es quedi sec.
- Quan estigui cuit hi afegim la picada d’ametlles i ho deixem refredar.
- Agafem el tall de vedella i li treiem el cordill i el tallem a talls fins i els posem en una cassola.
- Triturem tot el suc i les verdures i ho tirem al damunt dels talls.
- Fregim els bolets en una paella amb una mica d’all i julivert i els afegim a la cassola amb la vedella.
- Deixem que faci “Xup xup” uns minuts.
TEMPS APROXIMAT: 3h
DIFICULTAT: Mitjana
AUTOR DE LA RECEPTA: Montserrat Salvans
Comentaris 0