Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Vedella amb bolets

Vedella amb bolets

Vedella amb bolets

Ingredients per a 4 persones

  • 750g de vedella lligada
  • 4 o 5 cebes
  • 3 o 4 tomàquets
  • 1 raig de conyac
  • 1 picada d’ametlles
  • 300g de bolets
  • Brou de vedella
  • All i julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal

Preparació

  1. En una cassola amb un bon raig d’oli, posem la vedella lligada, la qual hem fregat amb la sal i les cebes senceres.
  2. Deixem enrossir la vedella i quan està rosseta hi afegim un bon raig de conyac, els tomàquets tallats a quarts sense pell i abaixem el foc perquè es cogui lentament, unes 2 hores. Mentre es cou li anem afegint brou de vedella perquè no es quedi sec.
  3. Quan estigui cuit hi afegim la picada d’ametlles i ho deixem refredar.
  4. Agafem el tall de vedella i li treiem el cordill i el tallem a talls fins i els posem en una cassola.
  5. Triturem tot el suc i les verdures i ho tirem al damunt dels talls.
  6. Fregim els bolets en una paella amb una mica d’all i julivert i els afegim a la cassola amb la vedella.
  7. Deixem que faci “Xup xup” uns minuts.

 

TEMPS APROXIMAT: 3h
DIFICULTAT: Mitjana

AUTOR DE LA RECEPTA: Montserrat Salvans

 

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

one × five =

Pre-sale Questions